Поръчка и доставка

Всяка поръчка на Pro Extender  се доставя безплатно на следващия работен ден до Вашия адрес или до поискване от офиса на Еконт, Рапидо или Спийди в населеното Ви място.

Възможно е поръчката Ви да бъде доставена същия ден на адрес в гр. София, като за това е нужно да бъде направена до 17.00 часа в работен ден, а получаването става до 20.00 часа на Вашия адрес, като за услугата се заплаща 11 лв., независимо от стойността на поръчката. Ако желаете още по-бърза доставка, моля свъжете се с нас.

Възможна е доставка до 45 мин., като за това е нужно да бъде направена до 17.00 часа в работен ден

Заплащането се извършва на куриера при получаване на пратката или с кредитна или дебитна карта.

Онлайн поръчки се приемат от регистрирани и нерегистрирани потребители. След като поръчате онлайн, очаквайте да се свържем с Вас по телефона до 30 минути или на следващия работен ден (ако сте направили заявката си извън работно време), за да я потвърдите.Моля да имате предвид, че непотвърдени поръчки не се изпращат.
Заявки на телефон 0898 588 818 се приемат всеки ден от 10.00 до 22.00 часа. Ако плащате чрез Epay или PayPal, пратката ще бъде изпратена, след като получим потвърждение на Вашия превод, което е възможно да отнеме до 24 часа.

Гарантирана анонимност при получаване

Пратките се опаковат само от нас и след това се носят запечатани на куриера, като по този начин съдържанието на Вашия пакет остава неизвестно за служителите на куриерската фирма. Описанието на пакета, всеки път е различно, което осигурява анонимност, гарантирана при получаването.

Гаранция и връщане

Всички стоки в магазина са с един месец пълна гаранция, ако изрично не е посочена по-голяма такава. Според българското законодателство имате право да върнете закупена стока в рамките на 7 дни и ние ви предлагаме тази възможност, като е нужно единствено да заплатите всички разходи по транспортирането им в двете посоки. Моля, да имате предвид, че поради естеството на нашата стока е абсолютно невъзможно да бъдат върнати парите Ви, ако е нарушена нейната опаковка.Такива стоки не се приемат обратно и съответно предлагат в нашия магазин, като по този начин гарантираме на клиенти си, че купуват винаги неизползван артикул.

Професионална консултация

Уважаеми клиенти, възползвайте се от нашата професионална консултация, относно продукта и неговото използване. Служителите ни, със стаж повече от пет години в продажбите на секс играчки, ще ви насочат към най-добрия избор, който можете да направите за себе си. Вашата удовлетвореност е важна за нас!

При нужда от медицинска консултация, съветваме да се обърнете към лекуващия си лекар или към специалист в съответната област.*

*Отказ от отговорност

Анонимно пазаруване с кредитни карти

Плащането с кредитни карти през сайта се извършва само чрез системата Paypal и е напълно сигурно и анонимно. В месечния Ви отчет не се изписва „секс шоп“ или подобно описание, а само името на нашата фирма – „Лардж Екомерс“.

Ако сте избрали опция за доставка до офис на Еконт, можете да платите с всякакви видове кредитни и дебитни карти директно при получаването на пратката.