Въпроси и отговори

По-долу са посочени най-често задаваните въпроси относно ProExtender™ *

и техните отговори:

Как ще се промени дебелината – ще се увеличи, запази или намали?

Вследствие на общото разширяване на тъканта дебелината ще се увеличи заедно с дължината. Средното увеличение на дължина е 24%, а увеличението на дебелината – 19%.

Силиконовата тръбичка се изплъзва от жлебовете!

Това обикновено се получава след често миене на тръбичката с топла вода. Поръчайте нови тръбички от ProExtender™ Aps.

От силиконовата тръбичка чувствам спиране на кръвообращението и болезненост

Поръчайте допълнителните принадлежности “Soft Attach” или “Comfort Strap”. Тези две допълнения към предната част на уреда разширяват областта на натиска, когато затягате тръбичката. Soft Attach се плъзга върху силиконовата тръбичка, докато Comfort Strap е цялостна нова предна част, включваща лента с широчина 1 инч (2,5 см).

Забележка: В случаи на извънредна болезненост Soft Attach и Comfort strap могат да се използват в съчетание или с предпазната подложка, или с фиксираща марля.

При мен проблемът е, че главата на пениса се изплъзва под силиконовата тръбичка?

Затегнете силиконовата тръбичка. Ако затягането на тръбичката води до проблеми с кръвообращението и дискомфортно усещане в главата на пениса, използвайте предпазната подложка според указанията в наръчника за употреба (страница 10). Ако това не решава цялостно проблема, поръчайте някое от следните: „Riklastic“, „Cohesive elastic securing bandage“ (фиксиращ еластичен обезопасителен бинт). Размери: 6 см/2,5 м. Увийте бинта около задната част на главата на пениса и съчетайте с предпазната подложка, преди да затегнете силиконовата тръба върху горната част на предпазната подложка и на бинта.

Можете да избегнете проблеми с дискомфортното усещане или с кръвообращението, като правите по 5 минути почивка през 2 часа. Тези почивки не се отразяват върху крайния резултат.

Можете да поръчате обезопасяващ бинт от ProExtender™ Aps., или да закупите от локалната аптека.

Нямам маркировка за силата на тягата върху шестостенното бутало

Решения:
a) Уверете се, че използвате най-дългата странична шина, отговаряща на текущата дължина на пениса Ви
б) Преди да фиксирате главата със силиконовата тръбичка, натиснете пластмасовата предна част към себе си, за да могат пружините да достигнат до упор

в) Преди да увеличите дължината чрез завъртане на винтовете в посока навътре, се уверете, че сте оставили разстояние по 1 мм както между винтовете с цилиндрична глава и пластмасовия пръстен, така и между винтовете и шестостенните бутала. С други думи, винтовете с цилиндрична глава се разширяват и от двете страни на дръжката за въртене с пръсти.

Внимание: Не продължавайте въртенето на винтовете с цилиндрична глава в посока навътре, ако винтът се е разширил до максимума си (в краищата се вижда резбата). Това ще доведе до разглобяването на ProExtender™!

Ще доведе ли увеличаването до "по-слаби" ерекции?

Не, в действителност вследствие на процедурата някои потребители усещат по-силна ерекция поради увеличената клетъчна активност и увеличения кръвен поток.

Мога ли да нося ProExtender™ на работното си място и нощем?

Ако работата Ви не е свързана с физически труд, можете да носите ProExtender™ под бельото и неплътно прилепващ панталон. Устройството се поддържа трудно по време на сън, ако Вие се въртите или извивате, докато спите. Единственият начин да проверите това е посредством опита.

Мога ли да продължа с процедурите, докато аз реша, и ще се запазят ли резултатите?

Увеличаването ще продължи, докато продължавате процедурите.

Изисква ли употребата на ProExtender™ медицински опит или лекарска помощ?

Не! ProExtender™ се доставя с лесно разбираем наръчник за употреба.

Изисква ли ProExtender™ определена дължина или дебелина на пениса?

Не! ProExtender™ е разработен за всички пропорции размери на пениса. Той може да се използва и върху обрязан пенис.

Намалява ли ефектът с времето?

Не! Увеличението на пениса е постоянно.

Има ли странични ефекти?

Не. Употребата на ProExtender™ не влияе върху ерекцията, уринирането или оплодителната способност. ProExtender™ не предизвиква алергия. Известна първоначална болезненост е нормална.

Какво се случва, когато имам ерекция, докато нося ProExtender™?

ProExtender™ ще се регулира към получения ъгъл на ерекцията или просто леко ще се изплъзне, след което можете да го прикрепите отново.

Трябва ли да спазвам фиксирана схема на процедурите?

Не, можете да носите ProExtender™ по собствена преценка. Резултатът зависи само от общото количество часове на употреба и приложената сила на тягата.

Помага ли ProExtender™ при изкривен пенис?

Да! ProExtender™ е с доказана ефективност за изправянето на пениса.

Какво е болест на Пейрони

Болестта на Пейрони е заболяване с неустановена причина и се характеризира с плака или твърда бучка, която се образува върху пениса. Виж още информация тук!